Menu

Fodbold og håndbold slår kludene sammen i Himmelev

image
25. april 2019 kl. 10:45
Himmelev Hallen er nu officielt hjemsted for både håndboldklubben HVI og Roskilde Pigefodbold. For pigefodboldklubben er det foreløbigt slut på fem års kamp for at få et klublokale.

HVI Håndbold og Roskilde Pigefodbold får i fremtiden klublokaler sammen i Himmelev Hallen, som hører under Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Dermed får over 800 medlemmer i de to klubber et fælles sted at holde sociale arrangementer og slappe af før, under og efter kampe. Samtidig vil de to klubber få adgang til at holde Himmelev Hallens cafeteria åbent ved særlige lejligheder i foreningerne.

"Siden Roskilde Pigefodbolds start for fem år siden har vi kæmpet for at få et sted, hvor vi kan samles og være en klub. Vi har haft succes på banerne, hvor medlemstallet er steget fra 150 til 300, men vi har manglet klubfaciliteter. Dem har vi endelig fået nu, og at det er sammen med HVI Håndbold giver blot endnu bedre vilkår for at skabe liv og glade dage for vores medlemmer, " siger Ken Johannesson, formand for Roskilde Pigefodbold.

Også i HVI Håndbold er man glade for aftalen. HVI har i mange år haft alle træninger og hjemmekampe i Himmelev Hallen med adgang til cafeteriet, som dog har været forpagtet ud. Med den ny aftale får HVI Håndbold også faste klubfaciliteter på adressen, med adgang til opvarmning før kampe samt opbevaring.

"Vi glæder os over aftalen og til at komme i gang med et nyt kapitel i klubbens historie. Vi er sikre på, at samarbejdet med Roskilde Pigefodbold vil give øget aktivitet og nyt liv til Himmelev Hallen, og det er godt for begge klubber, " siger Bjørn Nielsen, formand for HVI.

Torsdag den 25. april blev aftalen officielt blive underskrevet af formanden for Kultur og Idrætsudvalget, Claus Larsen (A) og de to formænd.