Menu

Velkommen til ny U18 træner - Poul Thilleman

image
17. april 2021 kl. 18:10
Vores nye cheftræner, Poul Thillemann har nu trænet vores U18-spillere i to måneder. Vi har haft Poul i den varme stol.
⚽️Hvad fik dig til at blive fodboldtræner?
Jeg begyndte selv at spille fodbold som 4-årig, og fodbold har været en del af mig altid. Da mine drenge begyndte at spille fodbold i Skævinge, blev jeg en del af klubben og fik mine første trænererfaringer.
⚽️Hvor meget erfaring og uddannelse har du som træner?
Jeg startede med at træne drenge fra 2003 til 2015 i IS Skævinge hold fra U7 til U19, hvor min sidste opgave var at få så mange i U19 truppen til at spille med på klubbens førstehold. Det lykkedes over al forventning, da 11 ud af 16 blev en del af førsteholdets trup.
Så tog jeg springet til at blive dame/pige træner i HSV, hvor jeg var i 2,5 år. Hvorefter jeg blev træner i Allerød. Der vendte jeg tilbage til drenge som U19 Cheftræner og inspiration/taktisk træner for U17 drenge, det var nogle super givtige år.
Dog vendte jeg hurtigt tilbage til dame/pigefodbold, hvor jeg denne gang startede som Cheftræner for Skjold Birkerød, hvor jeg sammenbragte et opløst seniorhold og et U18 pigehold. Det var nogle gode og lærerige sæsoner, hvor jeg havde stor succes, da holdet rykkede to rækker op, mens jeg var træner. Jeg fik desuden min B-licens af Skjold Birkerød, som jeg er meget taknemlig for. Jeg begyndte at tage uddannelsen som DBU-træner for at blive at blive klædt fagligt godt på, dog er mine tanker og spilforståelse det, som jeg arbejder mest med.
Jeg har altid haft ambitioner om at komme til at træne på det højest plan inde for Dame/Pige fodbold. Da jeg fik muligheden for at blive cheftræner for U16 FC Helsingørs elite piger, sagde jeg selvfølgelige ja. I samme periode fik jeg også æren af at blive cheftræner for klubbens U18 hold, så der var masser af bold.
⚽️Hvor og på hvilket niveau har du selv spillet?
Jeg har spillet serie 1, og trænet med på divisionsholdet tilbage i 1980/90. Inden min karriere toppede for alvor kom jeg galt af sted, hvor jeg derefter aldrig kom tilbage på højest plan igen, dog spiller jeg stadig fodbold med de gamle drenge.  
⚽️Hvad fik dig til at blive træner i RPF?
Først var det U16 landstrænerne, som fik mig til at kontakte klubben. Efter et par samtaler med sportschefen og holdets gamle træner, som fortalte om klubbens planer for fremtiden og om arbejdet med ungdomslicensen, var jeg slet ikke i tvivl, om at jeg vil være en del af RPF. Efter de første par træninger med U18-pigerne blev jeg selvfølgelig kun mere bekræftet i det.
⚽️Hvordan synes du, det er at være træner i klubben?
Jeg er kommet ind på et hold, som kan spille fodbold og er arbejdsvillige. Dog er jeg sikker på, at jeg kan give dem meget i forhold til såvel taktik som teknik. Forholdene i klubben virker også gode og strukturerede, og jeg føler, at man er villig til at støtte hinanden, og at I gerne vil uddanne jeres trænere, hvilket jeg også glæder mig til.
⚽️Har du et motto eller godt råd til spillere og trænerkolleger?
Træn kun, hvis i vil udvikle og dygtiggøre spillere i et givtigt miljø.
Dyrk fodbold i stedet for at spille fodbold.
⚽️Her til slut har du så et par ideer til klubben?
I skal være seriøse omkring jeres udvikling og fremtidsplaner.
Og så vil jeg gerne hjælpe til, så vi kan få endnu flere damer/piger i lokalområdet til at spille fodbold. Så kan vi få flere hold i hver årgang.
Klubnyt 13. februar kl. 09:06
Pigefodboldcamp i Roskilde 2021 i uge 26 ⚽️
Klubnyt
26. november kl. 08:16 Sportchef til Roskilde pigefodbold
Live-score
Der er ingen livekampe på nuværende tidspunkt