Bliv sponsor

Sponsorpolitik

Roskilde Pigefodbold spiller ud fra værdierne Glæde, Vilje, Udvikling, Holdet. Det skal afspejles i vores sponsorpolitik. Klubben accepterer ikke sponsorer, som repræsenterer bestemte partipolitiske eller religiøse holdninger.  Klubben accepterer ikke sponsorer, som i forbindelse med sponsoratet ønsker at promovere salg af alkohol eller rygning.  Alle andre sponsorater vurderes ud fra kriteriet sund fornuft.  Al reklame, der ønskes uddelt af klubbens medlemmer er i overensstemmelse med ovenstående og overholder gældende markedsføringslovgivning

Roskilde Pigefodbold opererer med fire typer sponsorater

Hovedsponsor

• Hovedsponsorer betaler 20.000 kr. Hovedsponsor får mest eksponering af alle sponsorer:
  • Hovedsponsorer nævnes i toppen af fire årlige annoncer for klubben i Roskilde Avis.
  • Hovedsponsorer kan få omdelt flyers/reklamer af klubbens medlemmer to gange om året
  • Hovedsponsorer får lov til at sende gode tilbud til klubbens medlemmer og forældre via klubbens månedlige sponsornyhedsbrev og Facebook.
  • Hovedsponsorer kan få tryk på træningsdragter/trøjer efter aftale.
  • Hovedsponsor nævnes på udvendig sponsorvæg/banner på kommende klubhus/bane 1.

Øvrig reklame efter aftale med klubben.

Klubsponsor

• Klubsponsorer giver 5.000 kr. til klubben.
  • Klubsponsorer får lov til at til at sende gode tilbud til klubbens medlemmer og forældre via klubbens månedlige sponsornyhedsbrev.
  • Klubsponsorer nævnes i bunden af fire årlige annoncer for klubben i Roskilde Avis.
  •  Klubsponsorer nævnes på udvendige sponsorvæg på kommende klubhus.

Aktivitetssponsorer
Sponserer mad, frugt, juice, teltleje, stævner, fodboldskole, teknikskoler m.m. i forbindelse med events og aktiviteter, som klubben afholder.

Afdelingssponsorer
Sponserer trøjer og andet for en enkelt afdeling. Aftaler indgås med de enkelte afdelinger, men skal være forenelige med klubbens sponsorpolitik.

• Kampsæt er med logo og nummer på ryggen. Målmandstrøje inklusiv i nedenstående priser
  • Kampsæt 8 mands 5000 kr
  • Kampsæt 11 mands 6000 kr

Alle henvendelser vedrørende sponsorater kan ske til Uffelaursen@hotmail.com.