Fysioterapi

Fysioterapeut i klubben

Vi har sammen med Badminton Roskilde startet et samarbejde op med Bente Thillerup fra ’Fyssen i Roskilde’.

Book en tid

Det vil være muligt at booke tider hos Bente den 1 og 3 mandag i måneden i tidsrummet 16.00-19.00 på følgende link:

Datoerne og tidspunkterne kan ændres ved ferie eller andet fravær.

Bente er til rådighed følgende dage:

Mandag 21.10.19 kl. 16-18

For at gøre det så nemt så muligt, vil Bente om mandagen holde til i badmintonklubben. Dvs. at behandlingen foregår på 2. sal i badmintonhallen, som ligger nede ved banerne – dejlig tæt på. Så kan du nemlig med fordel booke tid hos hende, og samtidig kigge fordi din træner(e) og medspillere for at holde dem opdateret – hvis du træner om mandagen.

For at Bente kan bruge sin tid mest fornuftig, skal man booke senest kl. 09.00 på dagen – man kan sagtens booke i god tid. I må også meget gerne booke fortløbende med start kl. 16.00, således at Bente eksempelvis ikke har en tid kl. 16.00 og så en igen 17.30. Det vil være dejligt, hvis I så vidt det er muligt, booker den tidligste ledige tid.