Pigefodboldcamp

Roskilde Pigefodbold byder alle piger i  årgangene 2013 til 2005 velkommen til

Pigefodboldcamp 2021, i uge 26 (28 juni-2. juli)
Få en super start på sommeren, med fodbold, gode oplevelser og en masse nye venner.

Fodboldcampen er åben for alle piger, uanset niveau og klub. Fokus på campen er at udvikle den enkelte spillers færdigheder så meget som muligt. Lær driblinger, finter, vendinger, sparketeknik, 1. berøringer og hovedstød blandet med en masse sjov!
Tilmelder du dig inden udgangen af uge 7 sparer du 100 kr. på tilmeldingen.
I 2020 kom vi i mål med den største pigecamp i klubbens historie. Det var trods de udfordringer som Covid-19 gav os. Skulle vi, mod forventning, være nødsaget til at aflyse i 2021, så får du det fulde beløb for billetten refunderet. Eventuelt betalingsgebyr kan vi ikke refundere.
Du kan være uheldig at få en fejlmeddelelse når du skriver til os, det arbejder vi på at løse. Vi får mailen, trods fejlen, og svarer normalt indenfor 2-3 dage. Hører du ikke noget så kontakt Michael på mobilen.
Kontakt os på fodboldcamp@roskildepigefodbold.dk

Michael Pixi Andersen (Campansvarlig)
Trænerudd. Uefa A-licens træner

Ansvarlig for Pigecampen de sidste 5 år.
10 års erfaring med camps i USA.
Pigetræner gennem mere end 18 år.
Har trænet i U18 DM samt kvindeliga
Nuværende træner i 1.div samt morgentræner på idrætsprofilskole