Menu

U11

U11 (Årgang 2013)

Bliv en del af en af Roskilde Pigefodbolds sjoveste årgang: 2013

Kom og vær en del af sammenholdet på vores U11-hold, som rummer både helt nye begyndere og enormt dygtige piger fra årgang 2013 – og alt der imellem.

Hos os er der plads til alle piger, og træningen er tilpasset efter niveauet for den enkelte. Det er lige fra træningen til stævnerne, så uanset om du allerede er dygtig eller helt ny, så skal du nok blive udfordret.

Du behøver ikke melde dig ind for at prøve det af. Skriv en besked til os, så sørger vi for at der bliver taget godt imod dig, når du kommer.

Vi har alle niveauer og vi venter kun på at du kommer!

Vi har mellem 30 og 40 piger som træner to gange om ugen. For de mest fodboldparate piger, tilbyder vi også en ekstra specifik-træning eller oppetræning. For pigerne som er interesseret i at være keeper har vi også et ekstra tilbud med keeper-træning en gang om ugen.

Vi spiller primært på 8:8-baner, hvor vi har hold tilmeldt i både række 1 og række 2, samtidig med at vi tilbyder at spille på 5:5-baner for de nyeste.

Træner-teamet består af 3 dedikerede trænere og med stor forældreopbakning og et stærkt årgangssamarbejde – både med overgangen over og årgangen under.

Vi prioriterer sammenhold, og at fodbold skal være sjovt og udviklende

Vi opretholder en tradition om at der skal være plads til alle piger, at vi har tid til at skabe sociale sammenhold og at det skal være sjovt at gå til fodbold.

Derfor gør vi meget ud af at indarbejde bevægende leg, popcorn-tid efter stævner og at dyrke nye kammeratskaber. Vi afholder jævnligt sociale arrangementer, som ryster pigerne sammen på tværs af skoler og giver dem en tilknytning til klubben og en følelse af sammenhold.

Bliv medlem her

Er du blevet ligeså glad for fodbold som os? Du melder dig ind ved at bruge linket her.

Når du er meldt ind får du adgang til DBUs Fodbold App (KampKlar), hvor du vil modtage beskeder om stævner, ændringer og meget mere.

Træningstider

  • Mandag 17.00-18.45
  • Onsdag 18:10 - 19:50

 

 

 

U11

Cheftræner
profilepic
Claus Emil Clemmensen
Træner
ingen img
Martin Roesgaard
Træner
profilepic
Michael Rasmussen
Holdleder
profilepic
Thomas Vahlun
Holdleder
profilepic
Line Kilde Nordestgaard
Holdleder
ingen img
Niels Meidahl
Luk