Menu

U8

U8 (Årgang 2016)​

Bliv en del af en af Roskilde Pigefodbolds sjoveste årgang: 2016​

Kom og vær en del af sammenholdet på vores U8-hold, som rummer både helt nye begyndere og enormt dygtige piger fra årgang 2016 – og alt der imellem.

Hos os er der plads til alle piger, og træningen er tilpasset efter niveauet for den enkelte. Det er lige fra træningen til stævnerne, så uanset om du allerede er dygtig eller helt ny, så skal du nok blive udfordret.

Du behøver ikke melde dig ind for at prøve det af. Skriv en besked til os, så sørger vi for at der bliver taget godt imod dig, når du kommer.

Vi prioriterer sammenhold, og at fodbold skal være sjovt og udviklende​

Vi opretholder en tradition om at der skal være plads til alle piger, at vi har tid til at skabe sociale sammenhold og at det skal være sjovt at gå til fodbold.

Derfor gør vi meget ud af at indarbejde bevægende leg, popcorn-tid efter stævner og at dyrke nye kammeratskaber. Vi samarbejder på tværs af årgangene og træner sammen med både ældre og yngre spillere på skift, så vi har alle muligheder for alle niveauer. 

Bliv medlem her​

Er du blevet ligeså glad for fodbold som os? Du melder dig ind ved at bruge linket her.

Når du er meldt ind får du adgang til DBUs Fodbold App (KampKlar), hvor du vil modtage beskeder om stævner, ændringer og meget mere.

Træningstider

  • Fredag kl. 17 – 18.30 (Hallen Himmelev Gymnasium)

Trænere

Vi søger nye trænere!

U8

Træner
profilepic
Anders Wiese
Træner
profilepic
Benjamin Sidenius
Luk