Menu

U15-U16

U15-U16 (Årgang 2008-2009)

Bliv en del af Danmarks måske største pigeårgang!

På vores U15-U16 årgang i Roskilde Pigefodbold er vi pt. over 100 piger, som alle har dét til fælles, at vi elsker at spille fodbold!

Vi er en bred årgang som spænder over helt nye fodboldspillere til piger, som har spillet i mange år på højt niveau. Til træning er vi organiseret i 4-5 hold, hvor vi tilbyder differentieret fodboldtræning, der passer til den enkeltes niveau og ambitioner. Ligeledes er vi tilmeldt turneringer på forskellige niveauer (U15 rk.2 / U16 rk.2 / U16 rk. 1 / U16 Øst1).

Vi prioriterer sammenhold, og at fodbold skal være sjovt og udviklende

Hos os skal fodbold både være sjovt og udviklende til træning og til kampe. Vi mener, at et positivt og trygt fodboldmiljø giver de bedste forudsætninger for at lære og udvikle sig. Selvom vi er en stor årgang, går vi op i et stærkt fællesskab og sociale relationer på tværs af holdene. I løbet af året tager vi på fælles ture, på træningslejr og til stævner. Vi holder løbende fællesspisninger for spillerne og andre sociale arrangementer. Det er vores overbevisning, at et stærkt og godt fællesskab skaber grundlaget for, at pigerne har lyst til at fortsætte i deres sport langt ind i deres teenageår.

Du er velkommen til at komme og prøve at træne med nogle gange, for at se om det er noget for dig, inden du evt. melder dig ind i Roskilde Pigefodbold. Kontakt venligst vores holdleder for at aftale nærmere, hvilket hold du skal træne med, samt hvis du har nogle spørgsmål.

Bliv medlem her

Skal du være en del af vores U15-U16 årgang? Du melder dig via dette link.

Når du er meldt ind får du adgang til DBUs Fodbold App (KampKlar), som er vores kommunikationsplatform med spillere/forældre om træning, kampe og meget mere.

Træningstider*

  • Mandag 19.15 - 21.00
  • Onsdag 19.15 - 20.45
  • Torsdag 19.15 – 20.45

*Træningsdage/-tider afhænger af det respektive hold

 

 

U15 og U16

Cheftræner
profilepic
Henrik Berg Nielsen
Træner
profilepic
Morten Marker
Træner
profilepic
Dan Cornelius
Træner
profilepic
Kasper Hvid
Træner
profilepic
Charlie Christoffersen
Holdleder
profilepic
Jens Rane Baungaard
Træner
profilepic
Keld Ringgaard
Træner
ingen img
Stefan Jensen
Træner
ingen img
Frederic Engel Møller
Luk