Menu

Pigefodboldcamp 2024

Roskilde Pigefodbold byder alle piger i årg. '08-'16 velkommen til Pigefodboldcamp 2024, i uge 27.
Få en super start på sommeren, med fodbold, gode oplevelser og en masse nye venner
Fodboldcampen er åben for alle piger, uanset niveau og klub. Fokus på campen er at udvikle den enkelte spillers færdigheder så meget som muligt. Lær driblinger, finter, vendinger, sparketeknik, 1. berøringer og hovedstød blandet med en masse sjov!
Trænere
Spillerne bliver inddelt efter alder og niveau, og bliver trænet af trænere der til dagligt arbejder med at udvikle pige- og ungdomsspillere og/eller er tidligere spillere på højt niveau. Da kvaliteten af træningen afhænger direkte af de ansvarlige trænere, har alle stor erfaring fra tidligere camp og/eller med ungdomshold.
Tid og sted
Fodboldcampen vil blive afviklet på banerne i Himmelev idrætspark som er hjemmebane for Roskilde Pigefodbold. Campen kører i uge 27 fra mandag den 1.juli til fredag den 5.juli, alle dage fra kl. 9.00 til 15.00.
Pris
Prisen indeholder 5 dages kvalitetstræning med erfarne ungdomstrænere, i alt 20 træningspas samt en cool kamptrøje og prisen er kun kr. 1000. Endvidere er der, for 275 kr., mulighed for at tilmelde sig vores frokostordning.

Tilmelding og betaling
Tilmelding og betaling sker online, og fristen er senest søndag den 16.juni kl. 23.00

Spørgsmål og kontakt
Ansvarlig for Pigefodboldcampen:
Michael Pixi Andersen
Mobil 22 54 82 23 eller fodboldcamp@roskildepigefodbold.dk
Luk